İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tişört Tasarım Yarışması

#DilimizinZenginlikleriProjesi kapsamında Tişört Tasarım Yarışması

Eserlerde Aranacak Şartlar:

·      Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir tişört tasarımı ile katılabilir.

·      Dijital baskı teknikleri kullanılarak yapılan çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır

·      Tişört tasarımlarının herhangi bir yerinde, bir yerden alınmış ve resme yapıştırılmış bütün resimler yer alamaz.

·       Herhangi renk ve teknik sınırlama yoktur.

·       Yarışmaya gönderilecek eserlerde tasarım bölümünde teknik ve boya malzemesi olarak; keçeli boya (marker kalem) kuru boya tekniği ve yırtma yapıştırma tekniği (kolaj şeklinde) olabilir.

·       Tasarımda sadece harfler veya kelimeler bir yerlerden kesilerek (kolaj tekniği) yapıştırılabilir.

·       Yapılan tasarımların yanında kumaş boyaları veya kalemleri kullanılarak yapılan tasarım gerçekleştirilir.

·       Yıpranmış, ıslanmış, buruşmuş, katlanmış, yırtılmış eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

·       Tasarımlar katılım sağlayan öğrenciye ait ve özgün olmalıdır. Özgün olmadığı anlaşılan tasarımlar elenecektir.

·       Yarışmaya gönderilecek eserlerin ön yüzüne öğrenci veya okul bilgileri yazılamaz.

·       Tişört tasarımlarının arkası, bilgi notu işlemi dışında kullanılamaz.

·       Yarışmaya gönderilen tişört tasarımlarının arkasına sol üst köşesine öğrencinin adı-soyadı, T.C. kimlik numarası ve okulunun bilgilerinin yazıldığı etiket eklenir.

·       Tişört tasarımları mukavva karton arasında gönderilir.

·       Belirtilen şartları taşımayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

·       Teslim tarihinden sonra ilgili birime ulaşan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

·       Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

Açık rıza onayına ulaşmak için tıklayınız.

Veli izin belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Katılım formu ve telif hakları taahhütnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Şartnameye ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 20:34 - Görüntülenme: 51