İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sancaktepe Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Sancaktepe Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

ATATÜRK MAH. ÖZGE SK. NO 6 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı,çağımızın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanabilen,içine düşebilecekleri zor durumlarda düşünüp doğruyu bulabilen,geleceğine güvenle bakabilen,öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Sancaktepe Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı,insanlara saygılı,çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda muhasebe-finansman ve bilgi teknolojileri alanlarında gerekli bilgi ve beceriye sahip nitelikli bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Örgün-Normal
09.00-15.25
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuza Ümraniye ve Kadıköy yönünden gelip Kale Sokak durağından geçen 131T, 14T, 9K, UM40, ÇM43 otobüsleri ile Kale Sokak durağında inilerek birkaç dakikalık yürüme mesafesiyle ulaşılabilir. Ayrıca Yenidoğan YÖNÜNE GİDEN Sarıgazi-Yenidoğan hattında Ufuk Caddesi durağından geçen 19S, 14,522B,19E,132S türü araçlarla Ufuk Caddesi durağında inilerek yürüme 10 dk. mesafede ulaşılabilir. İlhan Varank-Hilal Mah. minibüsleri ile Sarı Evler´de inilerek ulaşılabilir.
Okulumuzun anlaşmalı servis araçları bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Sancaktepe yeni kurulan bir ilçedir. ilçemiz hızla büyümektedir, büyümekle beraber nüfus yoğunluğu sürekli artmaktadır.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 20 KM, İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 1,5 KM MESAFEDEDİR.